Esteu aquí

L'Ajuntament comença a retirar les pedres de la platja de Can Camins

Fa mesos que estava esperant el permís de la Generalitat per poder actuar

Una màquina fa tasques d'espedregament a la platja de Can Camins, a prop del Centre de Vela.

dilluns, 22 juny, 2020 - 13:45

L'Ajuntament del Prat ha començat aquest matí a retirar les pedres acumulades a la platja de Can Camins, a prop del Centre Municipal de Vela, producte de la destrossa d'una escullera durant el temporal Glòria del mes de gener passat.

Fa mesos que l'Ajuntament volia espedregar la zona, abans de l'inici de la temporada de bany, però ha hagut d'esperar a tenir el permís de la Generalitat per poder-ho fer.

Les pedres es retiren, es trituren i la grava resultant servirà per anivellar el terreny dels aparcaments propers. Aquests treballs tindran una durada aproximada de 10 dies. 

Abocament de sorra

També a la platja de Can Camins va començar la setmana passada l'aportació anual de sorra per part de l'Autoritat Portuària de Barcelona. De moment ja s'han abocat 20.000 metres cúbics dels 80.000 previstos. Està previst que els treballs acabin a finals d'aquesta setmana.

Un vaixell draga hi està portant arena de bona qualitat procedent de Port Ginesta (Sitges). Aquesta operació anual es fa per lluitar contra la regressió costanera provocada pels dics del port barceloní.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...

dilluns, 15 abril, 2024 - 10:00

La 9a edició de la FiraTapa Carxofa Prat tanca les Festes de la Carxofa 2024

L'Ajuntament del Prat i l’AGT tornen a organitzar aquesta festa gastronòmica...

divendres, 22 març, 2024 - 09:15

Les Festes de la Carxofa Prat es presenten envoltades de tractors per reivindicar el paper de la pagesia del Parc Agrari

La Granja de la Ricarda acull un acte que aglutina veus del camp i de la...