A partir d'avui, el Teatre L'Artesà convida pratencs i pratenques a ser autors i dibuixants dels seus propis contes

Creació de Nuria Gili

dilluns, 20 abril, 2020 - 10:30

El Teatre L’Artesà va tancar divendres 17 d’abril la iniciativa Ens cuidem! Un conte per a tu. Un total de 15 contes han animat les tardes de tres setmanes plenes d’imaginació on petits i grans han pogut compartir el sentir de comunitat malgrat la situació de confinament.

L’univers que ha acompanyat aquest projecte ha estat ben divers. S'ha comptat amb les veus i muntatge de so de 21 pratencs i pratenques, que han donat vida a les lletres de 15 amants de l’escriptura; de 8 artistes visuals, que han participat modulant colors i formes per als contes; i amb els dibuixos i composicions dels més petits -o no tant- de les 15 famílies del Prat que han respost a la convocatòria oberta a la ciutadania. En aquesta experiència col·loborativa, cada conte ha estat el resultat d’una cadena de mirades que s’han fusionat per generar-ne una de nova. A tots ells i elles, moltes gràcies!

Els contes s’han pogut gaudir seguint les xarxes socials o directament a la pàgina web del Teatre L’Artesà, i s’han registrat un total de més de 17 mil visualitzacions fins ara. Tots els contes quedaran recopilats i es faran arribar als col·lectius amb més dificultats per accedir a aquests continguts online,  perquè requereixen d'altres suports per a la seva lectura i escolta.

Fins aquí, la força creativa pratenca ha animat més d’un centenar de personatges: pirates, princeses, motoristes, sirenes, mestres, astrònoms, metges... A partir d’avui dilluns 20, a les 20 h, just després de l’agraïment públic que omple dia a dia finestres i balcons, els encarregats de mantenir ben viva la flama literària ja són tots els ciutadans i ciutadanes, petits i grans, que vulguin agafar el relleu i trobar moments de gaudi en família. Perquè, com diu l’últim conte, “ahora los protagonistas son los que están en casa!”

Petits moments, grans plaer

Ens cuidem?

Compartir

Noticies relacionades

centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...