Esteu aquí

Els serveis municipals de Mediació i Bon Veïnatge ofereixen suport a la ciutadania front a possibles problemes de convivència durant el confinament

Aquests serveis estaran actius per telèfon (93 379 00 50) o correu electrònic. En el cas del Servei de mediació, l’adreça és mediacio@elprat.cat i, en el cas del Servei de Bon Veïnatge, bonveinatge@elprat.cat.

Cartell Servei de bon veïnatge i mediació

dimarts, 24 març, 2020 - 08:45

El Programa de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Prat continua treballant en la millora de la convivència de la nostra ciutat. Mitjançant els serveis de Mediació Ciutadana i Comunitària i el de Bon Veïnatge, aquest programa municipal es posa a disposició de la ciutadania per poder atendre problemes de convivència,  que puguin aparèixer a les comunitats veïnals i a les llars, en l’actual situació de confinament.

Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària

És un servei gratuït que aborda tota mena de conflictes relacionats amb la convivència quotidiana dins del municipi. A través del diàleg, l’equip de mediadores professionals orienta i acompanya les parts implicades per a una millora de la situació.

Per posar-vos en contacte amb el Servei de Mediació municipal, ho podeu fer trucant al telèfon de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (93 379 00 50) per deixar les vostres dades de contacte, o si ho preferiu telemàticament al correu mediacio@elprat.cat

Servei de Bon Veïnatge i Convivència

És un servei d’informació i atenció a la ciutadania, que té com a objectiu donar suport per a la millora tant de l’organització com de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes. A més, té com a missió promoure el respecte i el diàleg entre el veïnatge als espais comunitaris i a l’espai públic de la ciutat per enfortir una convivència més activa i enriquidora.

Per posar-vos en contacte amb el Servei de Bon Veïnatge i convivència, ho podeu fer igualment trucant a l’OIAC (93 379 00 50) o a través del correu bonveinatge@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...