Esteu aquí

Primera trobada informativa per participar al 8è festival jove AltraVeu

Se celebrarà el 16 de maig

dimecres, 19 febrer, 2020 - 10:15

El Lloro acollirà el dimecres 4 de març a les 19 h la primera trobada per començar a dissenyar el festival jove AltraVeu 2020, coorganitzat entre Joves.Prat i el jovent de la ciutat.

En aquesta primera trobada informativa es donaran detalls del format del festival i es començaran a definir els diferents grups de treball. L’objectiu de començar ja la seva organització és crear una bona sinergia de treball entre Joves.Prat i els i les joves que hi vulguin participar.

Participeu-hi!

L’AltraVeu és un punt de trobada perquè els i les joves de la ciutat mostrin les seves inquietuds artístiques, els seus projectes personals i posin en comú les seves motivacions per al futur. 

El procés de creació és obert a tothom que hi vulgui participar i aportar les seves idees. S'hi pot participar de diferents maneres:

1. Aportant propostes en general i donant la teva opinió. 

2. Proposant la teva participació a nivell individual, del teu grup o entitat, proposant alguna activitat, actuació, exhibicions, tallers, xerrades, espectacles, tocar amb el vostre grup, donar a conèixer la vostra entitat o grup... Les propostes recollides seran valorades pels i les joves que formen el grup de treball de programació, qui decidirà què podrà passar en aquesta edició. Es valoraran en funció d'una sèrie de factors: cost econòmic, necessitats tècniques, espai, temps de programació, etc.

3. Formant part del grup de l’organització per decidir de forma conjunta amb la resta de participants i l’equip tècnic què és el que passarà aquesta propera edició. 

Formulari de inscripció fins al 3 de març.

Si teniu cap dubte us podeu posar en contacte amb l'organització a través de stella@joves.prat.cat o anant personalment al Lloro, Serveis de Joventut.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...