Esteu aquí
La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.
És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.
Activitats relacionades

RESPIRAR es importante, de Gerard Mora CANCEL·LAT
Tipus: Teatre
Quan: 26/04/2025 de 19:00 a 0:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas

Itineraris vitals després de l’ESO: PFI i certificats...
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/04/2025 - 18:00 h
On: Centre de Promoció Econòmica

Festival XLIV Aniversari Casa de Aragón
Tipus: Dansa
Quan: 01/05/2025 de 18:00 a 20:00 h
On: https://www.teatrelartesa.cat/teatre-lartesa/el-modern">El Modern