Esteu aquí
La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.
És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.
Activitats relacionades
La 23a Mostra d'entitats estarà oberta al públic durant...
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 28/11/2025
On: Granja de la Ricarda
Animació de la Colla de Diables del Prat en l'acte...
Tipus: Proposta
Quan: 28/11/2025 - 18:00 h
On: Granja de la Ricarda
Exposició fotogràfica digital "Lo quotidià s' esdevé en...
Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 28/11/2025
On: Granja de la Ricarda