Esteu aquí

El Prat, present a la cimera internacional de Madrid contra el canvi climàtic

El director municipal de Medi Ambient i Energia hi explica els plans municipals

dijous, 5 desembre, 2019 - 12:15

El director de Medi Ambient i Energia de l'Ajuntament del Prat, Joan Herrera, participarà aquest cap de setmana en dues activitats de la cimera internacional de Madrid contra el canvi climàtic, COP25. La primera activitat serà la jornada "Time for action, time for solar", organitzada per la Unió Espanyola Fotovoltaica. La segona serà la "Low Emissions Solutions Conference", impulsada per les Nacions Unides. 

Herrera hi exposarà els plans municipals del Prat per convertir la nostra ciutat, durant aquest mandat, en un referent local de la lluita contra el canvi climàtic, tot impulsant mesures per fomentar la transició energètica i la mobilitat sostenible, entre altres. En aquest sentit, el responsable pratenc intercanviarà impressions i experiències amb altres responsables municipals, per exemple de Rosario (Argentina), amb acadèmics indonesis, o amb responsables de l’Associació Solar Mexicana, entre més.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...