Esteu aquí

Accions de difusió d'IntersECCions

TEMES: IntersECCions

Teixint complicitats mitjançant la comunicació

dilluns, 18 novembre, 2019 - 11:30

El Programa IntersECCions té un plantejament a nivell de ciutat que es reflecteix més enllà del treball en xarxa entre equipaments, centres educatius, entitats i famílies del Prat. Ho fa també explicant-se arreu de la ciutat, mitjançant diversos canals comunicatius i de forma continuada al llarg del curs. 

Ja des del passat curs 2018-2019, amb l'objectiu de compartir les accions del programa amb la ciutadania, Interseccions promou diverses i variades accions de difusió.  A inicis del passat curs 18-19 van instal·lar-se a tots els centres educatius i equipaments culturals diverses lones amb missatge per tal d'evidenciar el treball conjunt realitzat entre tots ells en el marc d'aquest programa. A més, per tal de promoure la participació i coneixement dels ciutadans i ciutadanes a les diferents accions d'Interseccions va crear-se "Compartim Interseccions" a partir del qual es  va fer difusió de les activitats de final dels projectes obrint-les a tota la ciutadania. 

Aquest curs 2019-2020, amb la mateixa voluntat per difondre el programa a la ciutat i per explicar com s’avança a nivell de municipi en la intersecció entre educació i cultura des d’una perspectiva comunitària, Interseccions esdevindrà l’estand municipal d'aquesta 46a Fira Avícola i 17a Mostra d'Entitats del Prat de Llobregat. Com sabeu, a la Granja de La Ricarda, s’hi pot trobar gran diversitat d’activitats gastronòmiques, socials i culturals així com moltes persones i comunitats de la ciutat. Milers de persones, any rere any, acudeixen al recinte per gaudir de la Fira, la mostra d’Entitats i la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat. I és per això que, amb la vocació de compartir i construir el Programa Interseccions amb tots els pratencs i pratenques, des del Programa Interseccions hem treballat per ser-hi presents. Volem que us acosteu a l’estand a conèixer, conversar, descobrir i gaudir de la proposta que us hem preparat.

Ens veiem el divendres 13 de desembre per teixir oportunitats amb totes vosaltres. Us hi esperem!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 3 juliol, 2024 - 12:30

Els projectes d’arts visuals mostren el seu procés de creació i reflexió entorn al paisatge local

Amb l’Escola d’Arts Visuals, els centres educatius Ramon Llull, Pepa Colomer...

dimarts, 2 juliol, 2024 - 12:00

El teatre com a vehicle per connectar amb els joves a l’ESO

El interessos i inquietuds dels adolescents han estat l'eix vertebrador dels...

dimecres, 19 juny, 2024 - 11:00

Els projectes de dansa s'obren al públic

Aquest maig els centres educatius Can Rigol i H. Josep Tarradellas han...