Esteu aquí

El 28è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat obre el període d’admissions

El concurs ofereix tres premis (300 euros per al primer, 150 euros per al segon i 100 per al tercer) en tres categories diferents: Paisatgisme, Caça fotogràfica i Macrofotografia

1r premi paisatge Pepi Martín

Foto de Pepi Martín, guanyadora del 1r premi de Paisatge 2018.

divendres, 20 setembre, 2019 - 12:15

Les persones aficionades a la fotografia de natura ja poden presentar les seves obres a la 28a edició del Concurs de Fotografia Delta del Llobregat. La participació al certamen, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica Prat i el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat, és gratuïta i oberta a tothom. L’objectiu és afavorir el reconeixement dels valors naturals d’aquest territori capturant la bellesa dels seus singulars paisatges i la seva rica biodiversitat.

Tres premis i tres categories

El concurs ofereix tres premis (300 euros per al primer, 150 euros per al segon i 100 per al tercer) en tres categories diferents: Paisatgisme, Caça fotogràfica i Macrofotografia. A més, es lliurarà un únic premi de 150 euros en la categoria Instagram. Les persones interessades a participar-hi podran enviar fins a un màxim de 5 obres, en format digital, a través de la web www.afprat.org abans de l’1 de novembre. Les bases completes es poden consultar aquí.

El veredicte del jurat es farà públic el 16 de novembre, a les 11 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau, i l’acte de lliurament de premis se celebrarà el 4 de desembre, a les 20 h, al Cèntric Espai Cultural. Totes dues sessions seran obertes al públic. A partir de llavors i fins al 4 de gener, tant les fotografies premiades com les finalistes es podran veure en una exposició al vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín, ubicada al Cèntric Espai Cultural.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
Del Prat al plat

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

Arriba ‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...