Esteu aquí

El professorat pratenc de l'etapa 0 a 6 anys reflexiona sobre família i escola

Mestres i famílies han compartit diferents experiències desenvolupades de manera conjunta durant els últims cursos als centres educatius de la ciutat

dijous, 5 setembre, 2019 - 12:00

Reflexionar al voltant de la participació de les famílies en l’etapa 0-6 per construir un projecte educatiu conjunt. Aquest ha estat l’objectiu de la jornada "Connexions 0-6" que s’ha celebrat a l’Escola del Parc i en què han participat al voltant de 200 professores i professors de les escoles bressol i d’infantil i primària de la ciutat. 

La trobada s'ha emmarcat en un projecte impulsat pel departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament del Prat amb la finalitat de generar sinergies en aquesta etapa educativa. 

L’acte ha començat amb la xerrada “Com sintonitzem amb les famílies?”, a càrrec de la doctora en psicologia de l’educació Sílvia Blanch, qui ha destacat la importància de la participació de les famílies i ha plantejat els reptes actuals que hi ha en aquest sentit.

A més, mestres i famílies han compartit diferents experiències desenvolupades de manera conjunta durant els últims cursos als centres educatius de la ciutat i han valorat la importància d'aquesta connexió. 

La jornada ha finalitzat amb una dinàmica per grups en què s'ha debatut al voltant de la llar, l'aula, el centre i la comunicació amb les famílies. Tot plegat amb l'objectiu de plantejar conjuntament diferents reptes per impulsar el paper de les famílies en l'escola i la seva participació. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:45

Obert el termini de preinscripcions per a les escoles bressol públiques

Podran tramitar-se fins al 19 de maig

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...