Esteu aquí

La10a edició del Març Gastronòmic, amb rècord de participació

Fins el 14 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 35 restaurants de 18 ciutats metropolitanes

Presentació de les Jornades, ahir al Prat.

dimarts, 5 març, 2019 - 08:45

Som en plena desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat , conegudes com a Març Gastronòmic i organitzades per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l 'Ajuntament del Prat, se celebraran fins el 14 d'abril a 35 restaurants (12 dels quals al Prat) de 18 ciutats del Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès Occidental. Durant l'edició de l'any passat es van servir més de 5.500 menús als restaurants participants. 

Marc Ribas i Artur Martínez, padrins del 10è aniversari

Els padrins del desè aniversari del Març Gastonòmic són Marc Ribas i Artur Martínez. Ribas es conegut per ser el cuiner del programa Cuines de TV3, i l’any 2017 va estrenar el concurs culinari Joc de Cartes. Artur Martínez és el seu company de viatge gastronòmic al restaurant Capritx (Terrassa), on van aconseguir una estrella Michelin i el distintiu Slow Food, i continuen caminant junts amb La Taverna del Ciri

Compartir

Noticies relacionades

Espais Naturals

divendres, 5 desembre, 2025 - 15:15

La Generalitat prohibeix els accessos al medi natural en 91 municipis, entre ells el Prat, com a mesura preventiva contra la pesta porcina

La mesura se suma al tancament dels Espais Naturals del Delta
Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals