Esteu aquí

El camí de vianants entre la ciutat i la platja es repara

S'hi corregiran sots i irregularitats del terreny amb unes obres que comencen aquesta setmana i duraran un mes

dilluns, 4 febrer, 2019 - 09:00

L'Ajuntament del Prat començarà aquesta setmana obres de conservació i manteniment del camí de sauló per a vianants del camí de la platja, entre cal Bieló - al costat del barri de la Barceloneta - i el passeig marítim. 

Els treballs, que tindran una durada aproximada d'un mes, es dividiran en quatre trams d'una setmana cadascun. El tram en el qual s'estigui treballant restarà tancat al públic, ja que hi haurà maquinària pesada, i es proposarà un itinerari alternatiu mitjançant senyalització. En alguns trams, vianants i ciclistes hauran de compartir el carril bici. Entre cal Bieló i el mirador d'avions del camí de València, els i les vianants podran utilitzar el camí de la Bunyola, que és paral·lel al de la platja. 

Deu anys d'ús

L’objectiu de les obres és recuperar la cota original del camí i regularitzar la superfície. Aquest camí es va construir fa 10 anys i el seu ús intens li ha provocat un desgast a la superfície que cal corregir. S'hi aportarà nou material per corregir les irregularitats (com clots en el terreny o tapes de serveis a diferent nivell) perquè torni a ser planer. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita...
Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...