Esteu aquí

Afectacions al trànsit per la Cavalcada dels Reis d'Orient

dijous, 3 gener, 2019 - 12:45

El 5 de gener al vespre es farà la tradicional recepció i Cavalcada dels Reis d'Orient, amb les conseqüents afectacions al trànsit de vehicles i al servei d'autobusos.

La recepció de Ses Majestats per part de les autoritats de la ciutat es farà a les 17 h a la pl. de Catalunya. La Cavalcada començarà a les 18.30 h al c. del Riu Xúquer i seguirà per la pl. dels Pirineus,  c. de la Serra del Canigó, av. de Pompeu Fabra, av. del Remolar, c. de Lleida, c. del Coronel Sanfeliu, c. de Tarragona, c. de la Carretera de la Bunyola, c. de Frederic Soler, c. de Ferran Puig i pl. de la Vila, on està previst que arribi a les 20.30 h.

Zones reservades només al pas de les carrosses

Aquest itinerari proporciona zones d’àmplia visibilitat, com els carrers de Tarragona, Lleida  i Riu Xúquer (zones de color blau al mapa).  Algunes zones del recorregut, com l’encreuament de l’av. de la Verge de Montserrat amb el c. de Frederic Soler, estaran reservades només al pas de les carrosses (zones de color teula al mapa). Al voltant de les 20 h i durant uns minuts, aquesta cruïlla estarà tancada al pas del públic per poder facilitar el pas de les carrosses.

Afectacions als autobusos

A part de l'afectació al trànsit de vehicles, la celebració de la Cavalcada també provocarà desviaments i canvis en el servei d'autobusos. Podeu consultar tota la informació al respecte a través del document situat més avall.

Línies d'autobús afectades

Plànol afectacions (pdf - 1738209 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat