Esteu aquí

A cent cap als cent

Nou cicle de passejades per a la gent gran

Passejades de Gent Gran

dimecres, 14 novembre, 2018 - 12:30

Comença una nova edició de les passejades de la gent gran “A cent cap als cent”. Les passejades estan totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles.

Aquest cicle de passejades, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona,  en comprèn 3, la primera per la nostra ciutat, el 28 de novembre, a continuació a Vilobí del Penedés, el 6 de febrer, a Sant Joan de Vilatorrada, el 13 de març i conclourà amb les Masies de Voltregà, el 3 d’abril.

Les passejades transcorren majoritàriament per pistes forestals o camins de muntanya, reduint el màxim possible els trams urbans. S'inicien sobre les 10 h i finalitzen cap a les 16 h. Es camina un total aproximat de 3 – 4 hores i durant el recorregut d’entre 6 i 9 km, es realitzen diverses parades.

Es recomana que les persones participants portin l’equipament necessari (calçat apropiat, protecció pel cap (gorra), motxilla petita, cantimplora, bastons de marxa nòrdica, 2 àpats (esmorzar i dinar) i aigua (mínim 0,5 litres)

Nou servei de préstec de bastons

Es recomana portar bastons de marxa nòrdica a les passejades. L’Ajuntament, a través del Punt de la Gent Gran, ofereix un servei de préstec per a les persones del municipi (que participen a les passejades) que no en disposin.

La passejada pel Prat de Llobregat

L'Itinerari per la nostra ciutat, és de 9,5 km i no comporta cap dificultat. Té un grau de desnivell 0 i transcorre per camins ben indicats.

Inscripcions

Les inscripcions a les diferents passejades s’ha de realitzar al Punt de la Gent Gran, en l’horari habitual, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...