Esteu aquí

Torna el concurs de penyes a la cercavila nocturna de la Festa Major

Tothom pot crear una penya amb un grup d'amics i amigues i participar-hi

dijous, 6 setembre, 2018 - 08:45

Com ja és tradició, la cercavila nocturna de la Festa Major del Prat va de penyes. Enguany podrem gaudir dels ritmes de tres batucades: l’amfitriona Krestatum, Mais ki Samba - de Corbera del Llobregat - i Sarau - de Barcelona -.

Tothom pot compartir la nit de cercavila de Festa Major amb la seva penya! Tothom pot crear-ne una amb un grup d'amics i amigues, escollir-ne un nom o un lema, fer unes samarretes o posar-se algun tret distintiu que els identifiqui... i gaudir de la festa! 

Fotos a Instagram

Com l’any passat, les fotos se les farà cada penya i s'hauran de penjar a l’Instagram mitjançant el hashtag #penyesprat i indicar el nom de la penya. Per poder-hi participar les fotos s'hauran de penjar entre les 00:45 h i les 2:00 h, durant el recorregut. No cal inscripció prèvia.

Els criteris que es valoraran a l'hora de decidir els premis són: l’originalitat, l’actitud, la posada en escena, la temàtica respectuosa (evitant missatges feixistes, xenòfobs, racistes, misògins, homòfobs i sexistes). 

El vot popular es comptabilitzarà fins al dimarts 2 d’octubre a les 12 h. Tot i no ser un aspecte definitiu per escollir la penya guanyadora, aquest punt tindrà un pes en el recompte total.

La penya guanyadora serà publicada a la pàgina de Facebook i a l’Instagram de Joves.Prat i rebrà un premi que es lliurarà la setmana següent.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...