Esteu aquí

Jugar a l’oca per aprendre a gaudir de la platja amb seguretat

Aquesta activitat pretén que els nens i nenes d’entre 6 i 10 anys aprenguin a gaudir d’aquest espai amb seguretat, a partir d’un joc similar a l’oca.

dijous, 9 agost, 2018 - 10:30

Sota el lema “Descobreix la platja jugant”, aquesta activitat pretén que els nens i nenes d’entre 6 i 10 anys aprenguin a gaudir d’aquest espai amb seguretat, a partir d’un joc similar a l’oca. L’activitat tindrà lloc el dissabte 11 d’agost a la platja de Can Camins del Prat a partir de les 10 del matí, al costat del mòdul de Salvament i Socorrisme.

L’activitat estarà oberta a tots els nens i nenes que estiguin a la platja al llarg del matí de dissabte i hi vulguin participar i s’anirà repetint entre les 10 i les 14 h, en funció de l’afluència de públic.

Sobre la sorra, es disposarà una lona amb diferents caselles, amb dibuixos sobre diferents aspectes o situacions vinculades amb la platja. En arribar a cada casella, els infants hauran de respondre preguntes o superar proves, després d’escoltar les recomanacions i explicacions dels socorristes que dinamitzaran l’activitat.

A partir d’aquesta activitat lúdica, es vol sensibilitzar els més petits sobre els riscos i perills de la mar i la necessitat de preservar la flora i la fauna en espais naturals com la platja, sobre com orientar-se en cas de pèrdua i evitar els accidents més habituals o sobre les normatives que cal respectar.

L’activitat està dinamitzada per l’empresa Proactiva, a qui l’Ajuntament del Prat ha adjudicat el Servei de Salvament i Socorrisme de les platges del municipi. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...