Esteu aquí

Nova oportunitat per als més petits per ser ‘Socorrista per un dia’

Nens i nenes de 6 a 12 anys poden participar aquest dijous 19 de juliol, de 10 a 13 hores, a la segona jornada de "Socorrista per un dia".

dimecres, 18 juliol, 2018 - 13:30

Conèixer el significat de les diferents banderes indicatives de l'estat de la mar, saber què fer davant d'una picada de medusa... Els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys poden participar demà, dijous 19 de juliol, de 10 a 13 hores, a la platja del Prat (Can Camins) a la segona jornada "Socorrista per un dia". L'activat corre a càrrec del personal de socorrisme de Proactiva, que s'ocupa del servei de vigilància de les platges del Prat, que enguany s'allargarà fins el 16 de setembre.

Els més petits podran convertir-se, per un dia, en socorristes de la platja amb l’objectiu de conèixer els principals perills del litoral i, també, interioritzar bones conductes de comportament per gaudir de la platja amb seguretat.

L’activitat s’emmarca en el cicle "Aula de Salut" de l'Ajuntament del Prat, projecte que  impulsa propostes formatives durant tot l'estiu sobre temes com la protecció solar  o els primers auxilis. En aquest sentit, l’11 d’agost, se celebrarà l’activitat "Descobreix la platja jugant", un joc similar al de l’oca perquè els més petits coneguin la platja de la millor manera: jugant.

L'activitat "Socorrista per un dia" ja es va realitzar el passat 11 de juliol. Podeu veure el reportatge del Prat TV sobre l'activitat clicant aquí. 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...

dimarts, 23 abril, 2024 - 17:30

El Festival Jove AltraVeu arriba a la seva 12a edició!

L'esdeveniment està organitzat per i per al jovent del municipi