Esteu aquí

El Prat acull el Fòrum de les Ciutats amb Consell de Formació Professional

Hi participen una vintena de tècnics i tècniques municipals d'11 municipis catalans

dimecres, 11 juliol, 2018 - 10:30

El 3 de juliol passat va tenir lloc al Prat la reunió dels membres del Fòrum de les Ciutats amb Consell de Formació Professional de Catalunya.

Prop de 20 tècnics i tècniques municipals de Mataró, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa i el Prat es van reunir per compartir, entre altres punts de l’ordre del dia, el treball de l’orientació acadèmica i professional que es fa en els diferents municipis amb l’objectiu d’obtenir un model consensuat que reculli tots els punts forts detectats comuns. 

La salutació va anbar a càrrec de la tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials, Pilar Eslava, qui va posar en valor la formació professional com a clau per impulsar les polítiques educatives i les polítiques actives d’ocupació, en què la qualificació professional apareix com un element estratègic. 

Visita a l'Institut Illa dels Banyols

A continuació va tenir lloc una visita a l’Institut Illa dels Banyols amb el director del centre, Joan Cañete, per tal de conèixer els aspectes més destacats de la seva oferta formativa i dels amplis acords de col·laboració d'aquest institut amb empreses com Gas Natural, Nissan, Best i Iberia, entre altres. 

El passat 18 d’abril es va signar a Mataró el conveni de cooperació i col·laboració del Fòrum de les Ciutats amb Consell de Formació Professional amb presència dels regidors i regidores de tots el municipis. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...

dijous, 25 abril, 2024 - 12:00

En marxa el "Connecta Jove" als Centres Cívics de la ciutat

Alumnat de diferents instituts imparteix sessions sobre eines digitals als...