Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura i Comunitat comencen a caminar

S'han fet les primeres sessions dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i Científic Tècnic Digital

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:45

En el marc del programa municipal Educació, Cultura i Comunitat s’han iniciat els diferents espais de laboratori. Els laboratoris són una proposta de formació, innovació i experimentació que es dirigeixen tant a centres educatius com a equipaments i entitats de la ciutat amb qui es vol generar un espai de col·laboració que afavoreixi el treball en xarxa i comunitari. Els laboratoris són una eina a partir de la qual el programa proposa, des d'una dimensió de ciutat, donar resposta al reptes comuns educatius i culturals d’avui dia. 

Treball col·lectiu

És per això que els laboratoris estan orientats al disseny col·lectiu de projectes que respongui als interessos, objectius i reptes de tots els centres i entitats participants. Un element definitori dels laboratoris és el fet que els projectes resultants d’aquest procés de treball comptaran amb l’acompanyament i recolzament del programa, perquè a partir del curs vinent es puguin desenvolupar conjuntament amb els centres educatius i equipaments que hi han participat. 

Al llarg d’aquest passat mes de gener s’han realitzat les primeres sessions dels laboratoris dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i CientíficTècnic Digital. Aquestes trobades han comptat amb la coordinació i dinamització per part de professionals especialistes que han conduït cadascuna de les sessions. En aquestes primeres sessions s’han presentat tots els participants, s’han compartit objectius i, a través de dinàmiques participatives, el que cadascú imaginava  com a horitzó del futur procés de treball.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 17:00

L'Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau "Génesis"

Un acompanyament de La Capsa

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...