Esteu aquí

Nova edició de “No solo duelen los golpes” per a estudiants de 4t d’ESO

345 persones, entre alumnat, professorat i equip tècnic van assistir a l’espectacle

Imatge de l'espectacle "No sólo duelen los golpes", 2017

dimarts, 5 desembre, 2017 - 11:00

El passat 22 de novembre, per cinquè any consecutiu, els i les estudiants de 4t d’ESO dels instituts del Prat van poder assistir a una sessió  del monòleg “No solo duelen los golpes” al Teatre Modern.

En el monòleg, Pamela Palenciano, autora i actriu, ens explica amb anècdotes i diferents situacions la història de violència que va viure en la seva primera relació de parella entre els 12 i 18 anys.

Amb un llenguatge directe que connecta amb la gent  jove, l'actriu mitjançant la interpretació de la seva experiència vital i a través de l’humor i el drama reflexiona sobre els estereotips de gènere, l’amor romàntic, les violències en les relacions sentimentals i les relacions de poder que deriven del sistema patriarcal.

El monòleg ens interpel·la directament i ens convida a canviar postures, conductes i actituds i a plantejar-nos el paper que exercim, ja sigui per acció o missió, en la desigualtat de gènere present en tots els àmbits de la vida quotidiana.

Si has viscut o vius una situació de violència masclista al teu voltant, recordem que pots adreçar-te al  SIAD (Servei d’Informació i atenció a les Dones), on podràs rebre orientació, atenció i assessorament. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...