Esteu aquí

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71.000 tapes

Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes 

Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:  

1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.

El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00

Focus Group Logística-Mobilitat

El laboratori de logística i mobilitat del Prat és un espai de treball compartit entre agents públics i privats del sector per afrontar nous reptes de la logística i la mobilitat del futur.  ...
Del Prat al plat

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

Arriba ‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...