Esteu aquí

El Centro Extremeño ha fet la tapa més popular del Quinto Tapa Pota Blava 2017

En aquesta edició de la ruta gastronòmica pratenca s'han consumit més de 71.000 tapes

Oliver, Aragón i Sánchez, amb els premis aconseguits.

divendres, 17 novembre, 2017 - 13:00

El passat dimecres 15 de novembre es van entregar, al Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, els premis als restauradors participants en el QuintoTapa Pota Blava de la darrera edició, celebrada de l’11 d’octubre a l’1 de novembre. En aquesta edició s'han venut més de 71.000 tapes 

Segons el vot popular emès a través dels Tapaports, les millors tapes de l’edició 2017 han estat:  

1a: Piquillos Pota Blava, del Centro Extremeño Ruta de la Plata del Prat, creació de María Dolores Sánchez.
2a: Huevos de Oro, del Cèntric GastroBar by Onanuit, creació de Susana Aragón.
3a: Cafè i Filipinos, de Les 11 Tauletes, creació d'Adrián OIiver.

El premi al millor cambrer, també per vot popular, ha estat per a Marc Julián, del Cèntric GastroBar by Onanuit. 

Compartir

Noticies relacionades

OIAC

dilluns, 28 juliol, 2025 - 12:15

Canvis d’horari als serveis municipals durant l’estiu

Amb l’arribada del mes d’agost, alguns serveis i equipaments municipals fan una pausa en la seva activitat habitual o passen a funcionar amb horaris especia...

divendres, 25 juliol, 2025 - 14:30

El Consell de l’FP avança en l’elaboració de propostes de noves titulacions per al curs 2026-2027

La Comissió de Planificació de l’Oferta acorda la metodologia de treball que...

divendres, 18 juliol, 2025 - 10:45

El Prat i Sant Boi presenten la diagnosi de necessitats del sector logístic dins el programa Treball, Talent i Tecnologia 2024-2026

La sessió ha servit per identificar reptes i accions clau per impulsar la...