Esteu aquí

Licitades les obres per al carril bici i de vianants al pont de l'autovia

Els treballs s’iniciaran al segon semestre d’aquest any i tindran una durada de 6 mesos

Imatge virtual del futur pas ampliat. (IMATGE: Generalitat de Catalunya)

Imatge virtual del futur pas ampliat. (IMATGE: Generalitat de Catalunya)

divendres, 12 maig, 2017 - 09:00

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha licitat les obres d'eixamplament del pont de l'autovia sobre el riu Llobregat que connecta el Prat i l'Hospitalet. Les obres, pressupostades en 393.981 euros, permetran la creació d’un pas per a ciclistes i vianants que unirà els itineraris existents a banda i banda del pont. L’actuació té un termini d’execució de 6 mesos i es preveu que les obres s’iniciïn durant el segon semestre d’enguany.
 
Actualment, a la banda muntanya del pont hi ha un espai molt estret, menor d’un metre, inicialment pensat per a serveis de manteniment, que no permet el creuament i fins i tot la circulació en condicions adients de bicicletes o vianants. Per solucionar-ho s’han previst unes obres d’eixamplament de la vorera que consisteixen en l'ampliació del pont mitjançant un voladís de 2,22 metres d’amplada, de manera que s'assoliran els 3 metres lliures per al nou vial. El projecte també inclourà una nova barana, nous embornals i rampes de connexió amb els vials de la llera del riu, amb un pendent màxim del 6%.

La longitud total del pont és de 190 metres. Per fer l’ampliació es respectarà la situació de la calçada existent, amb quatre carrils, voral i barrera rígida de formigó en direcció al Prat.

Compartir

Noticies relacionades

Bus Platja

divendres, 26 abril, 2024 - 13:00

La platja es reorganitza davant del tancament judicial del vial al trànsit privat: guinguetes concentrades al principi i reforç dels autobusos

Davant de la prohibició en ferm per part del Tribunal Superior de Justícia de...
Sant Jordi 2024

dimecres, 24 abril, 2024 - 14:00

Centenars de persones surten al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi al Prat

El Parc de Fondo d’en Peixo es consolida com a centre neuràlgic d’unes...