Esteu aquí

Especial 10 anys del programa de ràdio D'aquí i d'allà

El dimarts 25 a les 19h s'emetrà al Prat Ràdio un especial del programa fet per pratencs i pratenques procedents de tot el món

Programa de ràdio D'aquí i d'allà

divendres, 21 abril, 2017 - 15:30

Han passat 10 anys des de que es va començar a emetre al Prat Ràdio un programa dedicat a la immigració i la diversitat cultural. L'espai, que va ser impulsat des del programa municipal de Nova Ciutadania i batejat amb el nom D'aquí i d'allà, ha estat presentat per pratencs i pratenques nascuts a molts llocs del món:  l'Argentina, el Marroc, El Salvador, Xile, Xina i Romania.


Des de l'any 2007 fins avui hi han passat una vintena de col·laboradors i col·laboradores voluntaris que han entrevistat a centenars de representants d'entitats i de serveis públics. Al D'aquí i d'allà s'ha parlat de molts temes: des de les segones generacions als refugiats, de maternitats a diverses cultures, de les  experiències vitals de persones arribades de tot arreu, d'acollida, convivència i solidaritat.

El dimarts 25 d'abril a partir de les 19h s'emetrà un programa especial per celebrar aquest aniversari. Per molts anys d'aquí i d'allà!    

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...