Esteu aquí

L’Ajuntament destina gairebé 180.000 € als centres educatius i a les AMPA

Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte

Subvencions a escoles i AMPA

dimecres, 25 gener, 2017 - 08:45

L’Ajuntament del Prat impulsa l’activitat dels centres educatius i de les AMPA (associacions de mares i pares d’alumnes) a través de diferents accions i projectes.

A més, la complementa amb un suport econòmic directe a través de diferents subvencions (consulteu quadre enllaçat a peu de pàgina). Cada subvenció té una finalitat específica i requereix d’una memòria i una justificació de despeses un cop finalitzat el projecte. 

Aquestes convocatòries sovint incorporen aspectes per a optimitzar els recursos públics, com la subvenció per a llibres de text, que té com a requisit que el centre posi en marxa mesures per a assegurar-ne la reutilització.

Pel que fa a les AMPA, destaca l’increment de projectes relacionats amb el foment de la lectura, que es porten a terme a través de la dinamització de la biblioteca escolar fora de l’horari lectiu.

La subvenció per a l’estalvi energètic als centres educatius arribarà aquest curs a la darrera convocatòria, ja que les escoles del Prat ja han integrat els principis d’estalvi energètic i posat en marxa les mesures d’estalvi fent que, actualment, no existeix marge de millora.

Respecte de la subvenció per a llibres, com a novetat, enguany, el Centre de Formació per a Persones Adultes Terra Baixa també hi pot participar.

Les xifres

Línies de subvenció (pdf - 165888 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

El Prat acollirà diverses activitats per continuar lluitant contra la LGTBIFòbia

El proper dia 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Una diada que pretén co...

dimarts, 30 abril, 2024 - 08:45

L’Institut Escola del Prat protagonitza una nova entrega d’“El món a 150 cm”

L’alumnat de 6è de Primària del centre va enregistrar dimecres el tercer...

dilluns, 29 abril, 2024 - 14:30

Les AFA encaren el tram final del curs amb els projectes a ple rendiment

Al Prat hi ha 20 associacions de famílies d’alumnes, amb prop de 5.000 nuclis...