Natació adaptada. Associació de temps de lleure Rubricatus.

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Temps de Lleure Rubricatus és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats és la natació adaptada. Aquesta activitat la fan 7 persones de La Fundació Rubricatus i la Residència Llar Hebre. Imparteix l’activitat un monitor del Club Natació del Prat a la CEM Sagnier amb experiència amb persones amb discapacitat intel·lectual, i la realitzen els dimarts o dimecres (no festius) en horaris de 17:30 a 19:00 hores. La majoria dels nois fan piscina dos o tres dies a la setmana, i competeixen dos nois federats a la Federació l’ACELL.

Entitat organitzadora

Associació de Temps de Lleure Rubricatus.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de les persones voluntàries serà acompanyar als nois i noies durant els dos campionats organitzats per la federació ACELL. Hauran d’acompanyar als nois en les tasques de delegat/de representant-los davant dels organitzadors, normalment els acompanyen els pares i el Voluntari/a podria anar al mteix cotxe de una de les famílies.

La temporada comença al setembre 2019 i acaba a mitjans de juny 2020. La dedicació serà els dissabtes o diumenges al matí.

A qui s’adreça?

A persones majors d'edat amb experiència amb col·lectius de persones amb DI o estudis socials i/o de psicologia. A poder ser tenir coneixements de la natació sobre models com Crol, Braça, Papallona.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

També et pot interessar

ANTENES. Al Prat no estic sol / sola.

Participa en el Projecte Antenes i ajuda a prevenir la solitud no desitjada.

Taller de Musicoteràpia

Des de la Fundació Rubricatus es busca una persona voluntària per dur un taller de...

Activitats a El Tamariu

Formeu part de l’equip d’El Tamariu tot col·laborant en diferents activitats.