El Pratijoc


Tags: Cultura, Nadal
pratijoc

A l’abordatge! Aquest any els pirates s’apunten al Pratijoc.

Aquesta activitat lúdica per a infants i adolescents ja és un clàssic del Nadal al Prat.  Amb una temàtica que varia cada any, el Pratijoc ofereix activitats familiars, tallers, jocs, espectacles i circuits esportius per a infants i adolescents d’entre 3 i 14 anys.  Aquest any les activitats giraran entorn del món imaginari dels pirates!

 

El Pratijoc estarà obert els dies : 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2 de gener, de 16 a 20h i el 3 de gener, de 10 a 13 h.

Les entitats de lleure del Prat (AEiG Anton Vilà, AEiG Conxita Busquets, Centre Esplai El Globus, CE Sant Pere i Sant Pau, Imaginarium i Esplai Grup Infantil Sant Cosme) i la Colla de Diables del Prat, han organitzat moltes activitats, jocs i tallers on els infants podran descobrir el món dels pirates de la forma més divertida.  

Altres entitats també participen de forma puntual: L'associació Gegantera Delta del Prat de Llobregat, Krestatum, La Beat Urban i Picacrestes, colla dansaire del Prat de Llobregat. I També comptarem amb altres activitats com taller de circ i de Robòtica.

I no faltarà la visita del Patges de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient el dia 2 de gener a les 18:30h i el taller de Camarlencs i el conte de Nit de reis a les 17h.

Els espectacles de clausura d'aquest any aniran de la mà de la Colla de Diables el dia 27 de desembre i de Krestatum el 30 de desembre a les 20h. I el 3 de gener hi haurà espectacle a les 13h. Tots els espectacles seràn d'accés lliure al patí de lescola.

Serveis

  • Bar
  • Guarda-roba 
  • Espai per canviar els bolquers als nadons i zona de lactància

 

Normes del recinte: 

  • Aforament limitat.
  •  Els menors de 6 anys han d'estar acompanyats d'un adult.
  •  Els infants no podran sortir del recinte si no estan acompanyats d'un adult. 
  • A partir de les 19.30h no es podrà accedir al Pratijoc.
  • Es permeten els cotxets per infants menors de 3 anys. La resta romandran obligatòriament al servei de guarda-roba.


Carregant activitats...

Carregant activitat...