Esteu aquí

Vincles i adolescència: qüestió de canvis

N’hem parlat molt sobre l’adolescència, i ho seguirem fent. Hormones, futur acadèmic, conductes de risc, límits conductuals, emocions... Aquesta vegada proposem abordar l’etapa de l’adolescència des d’una perspectiva vincular.

Què succeeix durant l’adolescència amb els vincles familiars? I amb les amistats? Què podríem dir respecte els vincles afectius? I el vincle amb una mateixa? Abordarem el tarannà adolescent repassant la seva estructura vincular més prototípica tot fent un repàs de les característiques més comuns pel que fa a les necessitats vinculars a l’etapa de l’adolescència.

L’adolescència és una etapa decisiva en la vida humana. És una etapa de canvis i de crisis i, per tant, de creixement. Transitar aquesta etapa no sempre és agradable: apareixen conflictes i contradiccions que, un cop superades, ens ajuden a saber millor qui som i què volem.

En aquest taller proposem repensar el sentit de ser adolescent amb l’objectiu d’entendre millor les necessitats dels fills/es adolescents i també com hi reaccionem nosaltres, els adults. D’altra banda, també oferirem pautes d’acció i comunicació per mares i pares que acompanyen diverses adolescències.

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.
 

Cursos relacionats

Preparador/a de comandes i logística E-Commerce

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 29/09/2023 al 10/11/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes

Curs d’operador/a de carretons i recepció

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 19/10/2023 al 13/11/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Tancades