Swing

Aprèn els primers passos del swing, del jazz i del xarleston, per a poder fer coreografies individuals, en parella i de grup.

 

Metodologia i temari:

Es faran 4 sessions pràctiques de 2 hores.

El swing va néixer a finals dels anys 20 a Harlem, Nova York, i ràpidament es va estendre per tota Europa fins arribar al Prat! Està ple d’energia, de vitalitat i de bon humor!

Si encara no saps ballar swing i no tens parella de ball, vine a aquest taller! Un taller intensiu de dues hores on ens iniciarem i aprendrem els passos bàsics del lindy hop, per poder-nos moure per totes les pistes de ball amb molt de ritme. A més a més aprofitarem i aprendrem a ballar de forma individual, en parella i amb tot el grup.

Cal que tingueu en compte, que el curs de swing tant a nivell d’iniciació o amb parella, té dos rols molt diferenciats. El leader és qui marca els passos i habitualment és l'home, i la Follower és qui segueix els passos per al leader i habitualment és la dona. Amb aquesta teoria, volem incentivar i donar consciència que no fa falta que l'home faci de leader i viceversa, si vosaltres us sentiu millor sent follower i sou home, no patiu, doncs la nostra iniciativa és que agafeu un rol on l'aprenentatge i la diversió siguin de la mà. Cada cop més les dones i els homes intercanvien els rols.

 

A qui va destinat:

A tots aquells que vulguin aprendre els primers passos del swing o perfeccionar-los.

 

Requeriments:

És aconsellable portar roba i calçat còmode.

  • Accessible

Programa del curs

Descarrega el programa del curs (pdf - 378430 bytes)