Esteu aquí

Sabors de l'horta

Sabors de l

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.

Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.

Cursos relacionats

Manteniment de la impressora 3D

Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 26/11/2025 al 03/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

El món dels llegums

Tipus: Cuina
Quan: 27/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Gyozas amb productes de temporada

Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes