Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats
Impressió 3D en família
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 04/11/2025 al 25/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Il·lustració científica: les textures de la tardor
Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 04/11/2025 al 09/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Carbasses i moniatos
Tipus: Cuina
Quan: 05/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Genètica forense: apren com la genètica pot resoldre crims
Tipus: Altres
Quan: Del 05/11/2025 al 12/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes