Esteu aquí

Relacions saludables entre iguals durant l'adolescència. El paper de la familia.

Durant l’adolescència les relacions entre iguals guanyen protagonisme, és un fet i és saludable. El/la jove ho necessita per desenvolupar la seva identitat personal. Com a mares i pares que acompanyem adolescències podem sentir que la nostra influència cap a ells es veu minimitzada en comparació amb la infància i de vegades ens costa aquest “deixar anar”, sobretot quan sentim que les relacions entre iguals estan fent patir al nostre adolescent.

Les relacions i el clima emocional viscut a casa té molta relació en com els i les adolescents es relacionen amb els seus iguals a l’institut i en altres entorns externs a la família.

En aquest taller volem abordar l’acompanyament familiar cap els joves des de la perspectiva de les relacions amb els iguals. En quina posició ens hem de col·locar, com a mares i pares? Quines senyals m’han d’alarmar? Com actuo? Com puc ajudar al meu fill o filla a garantir salut en les seves relacions?

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.
 

Cursos relacionats

Curs de neteja d'avions i grans superficies

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 12/04/2023 al 16/05/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes

Curs laboral d’Auxiliar de Serveis, consergeria i...

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 03/05/2023 al 01/06/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes