Esteu aquí

Pre-adolescència o què vol dir deixar enrere la infantesa

Diu adéu a la infància no és cosa d’un dia, ni d’una setmana: és un procés. Un no es lleva un dia i de cop és adult, oi? Dir adéu a la infància no és cosa només dels infants: les adultes que acompanyen també han de fer un procés d’adaptació davant dels canvis de cicle vital dels infants.

Els canvis d’etapa de cicle vital són progressius i, en aquesta progressió, donem passos endavant i de vegades també mirem enrere. Se’n parla molt de la infantesa, també de l’adolescència, però en aquest taller volem posar el focus en l’etapa inter-mitja: la pre-adolescència.

Els propis infants que estan deixant enrere l’etapa d’infantesa encara segueixen mostrant actituds pròpies d’aquella etapa i cal donar’ls-hi lloc. Potser els canvis físics són els més evidents i d’alguna manera, insalvables, però també comencen a aparèixer canvis a nivell cognitiu i de capacitats mentals, en els interessos, en les relacions socials i familiars...

Com acompanyem, com a famílies, aquest trosset de vida?

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.
 

Cursos relacionats

Imprescindibles, formació coeducació

Tipus: Altres
Quan: Del 05/07/2022 al 14/07/2022
On: On line

Inscripcions Obertes

Memòria

Tipus: Salut i creixement personal
Quan: Del 07/07/2022 al 28/07/2022
On: Casal Municipal de Gent Gran El Remolar

Inscripcions Obertes