Esteu aquí

Perma qué…? Permacultura

Temes: Ciutat i Territori
Categories: Agricultura, Territori
TIPUS: Medi Ambient
Per a qui: Adult, Familiar

Es farà  una presentació dels conceptes fonamentals de la Permacultura. S'aprendrà a  construir en ampolles i bidons de plàstics reciclats, mini horts, planters, compostadors i vermicompostadors.

S'explicarà la importància de dissenyar per a regenerar els sòls. Es començarà mitjançant la co-creació de mini compost i d'un vermicompost amb materials reutilitzables. Amb planters i llavors farem mini horts per posar al balcó, pati o terrassa de les persones assistents.

Es donarà a conèixer els serveis que des Permacultura ATTA es faciliten per aconseguir conrear els aliments de forma autosuficient, amb realitzacions d'horts i jardins comestibles: interios  o exteriors, en vertical o en testos. Es provaran sistemes de reg, i es donarà a conèixer com fer bancs i intercanvis de llavors, cucs per a la teva compost casolà i sobretot descobrir el plaer de veure la vida créixer. S'ha previst transmetre l'acte per internet en format de tutorial.

Inscripcions i informació: Adriana Golia - Tel 620 022 747.

Es contemplaran totes les mesures preventives necessàries per al desenvolupament d'aquesta activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID19. 

  • Accessible

  • Streaming