Esteu aquí

Lightpainting

La fotografia nocturna i el light painting són disciplines que han experimentat un gran desenvolupament en els darrers anys gràcies a l'avenç de la tecnologia i la digitalització de les càmeres fotogràfiques. Aquestes tècniques permeten aprofitar al màxim la llarga exposició de la càmera i crear imatges sorprenents i plenes de màgia. Per dominar aquestes disciplines, és fonamental comptar amb una formació tècnica sòlida i comprendre com funciona la llum i les eines que es fan servir a cada tècnica. Només així podràs explorar les possibilitats i desenvolupar el teu propi estil.

En aquesta masterclass de fotografia nocturna i light painting impartida per Carles Domènech no només t'ensenyarem les bases tècniques necessàries, sinó que et convidarem a experimentar i compartir la teva passió per la fotografia amb altres persones apassionades. Aquests tallers són una oportunitat única per reunir-nos i participar en una activitat col·lectiva, enriquidora i plena de creativitat.

Començarem el divendres amb una primera part teòrica per conèixer que és el Lightpainting i aprendre a calibrar les nostres càmeres i, després d'una pausa per agafar força, marxarem al lloc escollit per poder posar en pràctica el que hem après al llarg de la sessió. Aquest taller finalitzarà dissabte al matí amb una sessió per aprendre com podem retocar les nostres imatges perquè encara siguin més impactants.

  • Cal portar càmera reflex o mòbil amb opcions "PRO" i tripode.
  • Cal portar menjar i beguda per a la pausa abans de la pràctica (divendres vespre)
  • Accessible

Cursos relacionats

Lindy hop (edició primavera)

Tipus: Dansa
Quan: Del 18/04/2024 al 13/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Pilates dance

Tipus: Dansa
Quan: Del 06/05/2024 al 17/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Street Photography

Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Llatins speed

Tipus: Dansa
Quan: Del 06/05/2024 al 03/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes