Esteu aquí

L'estona dels àpats: una oportunitat per a educar!

Per a famílies amb infants de 6 als 12 anys

L’alimentació és una àrea molt important en el dia a dia de les persones i és imprescindible prendre consciència de la importància d’una alimentació saludable per al correcte desenvolupament físic, intel·lectual i motriu dels nostres fills i filles. Però, a banda d’això, els àpats en família també son espais de relació.

Com son aquests moments a casa? Com podem aprofitar aquest espai per viure experiències familiars agradables i educatives en què els fills i filles integrin uns hàbits d’alimentació saludable? Parlarem sobre la riquesa que ofereix l’àpat en la construcció de les capacitats, l’autonomia, la seguretat, els valors i el sentit de pertinença dels infants. A més de reforçar els vincles familiars, menjar en família redueix el risc de patir trastorns alimentaris.

L’objectiu principal d’aquest taller és reflexionar sobre els hàbits alimentaris i les relacions familiars que es generen a l’hora del menjar, i com podem fer dels àpats un espai educatiu i de relació saludable.

Amb Alba Herrera i Ariadna Sureda, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.
 

Cursos relacionats

Curs de neteja d'avions i grans superficies

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 12/04/2023 al 16/05/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes

Curs laboral d’Auxiliar de Serveis, consergeria i...

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 03/05/2023 al 01/06/2023
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes