Esteu aquí

Jocs fotogràfics

Destinat a les persones que estiguin interessades en enriquir la creativitat i incorporar elements del llenguatge visual a la seva mirada fotogràfica al llarg de les sessions experimentarem amb el llenguatge fotogràfic com a mitjà de creació. Espai, forma, color, moviment, llum, profunditat... seran posats en joc per indagar i desenvolupar un llenguatge fotogràfic personal.

La construcció de jocs visuals serà l'eix a partir del qual s'aniran proposant unes activitats que aniran acompanyades amb material teòric i imatges seleccionades per als continguts que es desenvoluparan.

  • La forma. Recorreguts formals. Similituds de forma, de continuïtat, ritmes lineals. Generació de centres d'interès per èmfasi lineals i distribució dels contrastos. L'ordre.
  • Relació figura-fons. Relació espai i figura. Direcció de les formes en relació a l'enquadrament. L'enquadrament i el centre focal com a ordenador visual. Valor del buit com a forma. El cos.
  • El moviment. L’estàtic i el dinàmic en funció del context. Seqüències fotogràfiques. Concepte de Sèrie. Diferents representacions del temps. El temps narrat. La memòria.
  • L'espai. Profunditat de camp. La representació de les tres dimensions en el pla. La perspectiva en l'art i la fragmentació espacial. El context.
  • La llum com a generadora de formes. El contrast com a origen d'estructures compositives. La textura: l'opacitat, la transparència, els reflexos. 

Taller impartit per Julia Molins, fotògrafa documental.

  • Accessible

Cursos relacionats

Lindy hop (edició primavera)

Tipus: Dansa
Quan: Del 18/04/2024 al 13/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Pilates dance

Tipus: Dansa
Quan: Del 06/05/2024 al 17/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Street Photography

Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 06/05/2024 al 27/05/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes

Llatins speed

Tipus: Dansa
Quan: Del 06/05/2024 al 03/06/2024
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes