Esteu aquí

Fotografia i vídeo de viatges amb mòbil

Per viatjar no cal endur-se un gran equip fotogràfic; amb el telèfon intel·ligent ho tens tot. Això sí, et detallarem tot el que necessites per fer fotos i vídeos professionals en el teu proper viatge.

A la primera sessió t'explicarem diferents setups per a la creació del teu equip viatger: llums que t'has de portar, mini trípodes, micròfons de solapa, comandaments remots, filtres, estabilitzadors o gimbals... Tot això és optatiu, ja que tu decidiràs què és el que creus millor pel teu viatge.

A la part fotogràfica s'explicarà com compondre, com dominar la llum durant la nit, com fotografiar paisatges i retrats, com capturar l'essència del reportatge a les ciutats i monuments... I abans de publicar res a les xarxes socials, com editar la fotografia amb una aplicació gratuïta com a Snapseed.

A l'apartat de vídeo s'utilitzarà el mode Pro per fer curtmetratges amb un aspecte cinematogràfic, música lliure de drets, com estabilitzar amb alguna app i com fer el mateix des d'un gimbal. I finalment s'editarà el vídeo amb l'aplicació gratuïta de Capcut.

  • Per assistir-hi només cal un smartphone amb opcions "PRO". És igual que sigui Android o iPhone.
  • No cal saber, amb anterioritat de fotografia i vídeo.

Taller impartit per Carlos Mesa, periodista i president de l'Associació Fotogràfica Planeta Insólito, entitat 101 de la FCF.

  • Accessible

Cursos relacionats

Esmalt Artístic

Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 18/06/2024 al 11/06/2025
On: Escola d'Arts del Prat

Dibuix avançat

Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 12/09/2024 al 12/06/2025
On: Escola d'Arts del Prat

Pintura

Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 16/09/2024 al 11/06/2025
On: Escola d'Arts del Prat

Espai d'Art Mitjans

Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 16/09/2024 al 12/06/2025
On: Escola d'Arts del Prat