Esteu aquí

Escriure un conte, amb Bel Olid, escriptora

Atesa la gran demanda  i l’interès pel curs que ja s'ha fet a Gavà, Esplugues i Sant Boi de Llobregat, proposem una Edició extra del curs que ens ofereixen des del Laboratori de Lletres de Barcelona  i a càrrec de l’escriptora Bel Olid. 

Des del Premi Literari Delta, concurs de narrativa per a dones, organitzem un taller per tal d’oferir formació en escriptura creativa per a dones. En aquesta ocasió els contes són la temàtica triada. Durant anys els contes han representat una part molt important de la producció literària i han funcionat com a element socialitzador i de transmissió cultural tant des de la petita infància com per a l’edat adulta.

Aquest curs acompanya l’alumnat en un viatge per endinsar-se en les aigües més profundes dels millors contes. Analitzant, esmenant, corregint, explorant i fent temptatives d’escriptura de relats de diferents gèneres. Es treballen autors i autores com Munro, Poniatovska, Cortázar, Cheever, Calders o Rodoreda; llegir-los és la millor manera d’aprendre a escriure.

Aquest curs consta d’un total del 13,5 h i va dirigit preferentment a les dones dels municipis organitzadors d’aquest certamen literari: Begues, Castelldefels, El Prat, Esplugues, Gavà, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Vicenç i Viladecans.

Cursos relacionats

Aprendre a parlar en públic

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 20/01/2020 al 09/03/2020
On: Cèntric Espai Cultural

Inscripcions Obertes

Escriptura creativa. Microrelats: tècniques, gèneres i...

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 20/01/2020 al 24/02/2020
On: Cèntric Espai Cultural

Inscripcions Obertes

Escriptura autobiogràfica: grans veus del conte literari

Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 21/01/2020 al 10/03/2020
On: Cèntric Espai Cultural

Inscripcions Obertes

Dansa amb nadons (fins a 18 mesos)

Tipus: Dansa
Quan: Del 21/01/2020 al 24/03/2020
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades