Esteu aquí

El riure i el somriure

Adreçat a persones majors de 60 anys

"Riure és saludable, ens crea efectes positius en el nostre cos i en la nostra ment. Quan riem podem arribar a moure més de 500 músculs, a la vegada que el nostre cos comença a fabricar unes hormones que contrarresten la por, l'estrès i l'ansietat, produint relaxació, bon humor i flexibilitat. La nostra sang s'oxigena millor, baixa la nostra tensió arterial, baixa també la nostra percepció del dolor, ens ajuda a moure la musculatura abdominal i ens pot arribar a ajudar a estar més saludables...Per aquest motiu el riure és altament terapèutic. 

Però riure també és aprendre  a somriure. Aprendre a somriure'ns a nosaltres mateixes, a estimar-nos, a mimar-nos, a ser amables amb la nostra pròpia persona. 

En aquest taller explorarem el riure i el somriure, els beneficis que ens aporta a la nostra salut, però sobretot i també perquè dediquis una estona només per a tu. Una estona aïllada del món, de les obligacions, de la família, de les coses que has de fer. I un taller per aprendre a cuidar-te, a mimar-te, a estimar-te. D'una manera, sobretot, divertida, aprendrem a riure amb tothom, a riure dels nostres propis errors, a equivocar-nos i riure sobre això, però també aprendrem que el riure té un efecte molt poderós sobre el nostre cos i també sobre la nostra ment i, que moltes vegades també podem escollir com ens sentim i escollirem sentir-nos bé"

Taller realitzat per Rosa V. Navales

  • Accessible