Esteu aquí
Cuina i cultures: Halar, cuina gitana

Cicle de trobades gastronòmiques per cuinar i conèixer tradicions vinculades a festivitats significatives d'algunes de les comunitats presents a la nostra ciutat.
En aquesta sessió, celebrarem el Dia Internacional del Poble Gitano amb un taller de cuina on prepararem plats típics de la gastronomia gitana. A través de les receptes, descobrirem com la història nòmada del poble gitano ha influenciat la seva cuina, caracteritzada per l’aprofitament dels recursos i les influències d’arreu. Un espai per aprendre sobre la seva cultura i la seva aportació a la diversitat gastronòmica mundial.
Cursos relacionats
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina i cultures: 'Dia de las velitas' de Colòmbia
Tipus: Cuina
Quan: 03/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes