Esteu aquí

"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?

Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?

Talleristes:

Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social

Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.

  • Accessible

Cursos relacionats

Plats de Nadal per dummies

Tipus: Cuina
Quan: Del 15/12/2022 al 22/12/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

English for kids!

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

A taste of gastronomy

Tipus: Idiomes
Quan: Del 13/01/2023 al 31/03/2023
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa