Esteu aquí

"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?

Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?

Talleristes:

Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social

Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.

  • Accessible

Cursos relacionats

Iniciació al ganxet

Tipus: Manualitats
Quan: Del 08/11/2021 al 20/12/2021
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Recicla i crea en família!

Tipus: Manualitats
Quan: Del 25/11/2021 al 16/12/2021
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa