Esteu aquí

"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?

Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?

Talleristes:

Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social

Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.

  • Accessible

Cursos relacionats

Cuina xinesa d’estiu

Tipus: Cuina
Quan: Del 28/06/2022 al 19/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Grans gelats, petits cuiners

Tipus: Cuina
Quan: Del 29/06/2022 al 06/07/2022
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Aprèn a fer el teu batut!

Tipus: Cuina
Quan: 30/06/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Ganxet: Bossa per la platja

Tipus: Manualitats
Quan: Del 30/06/2022 al 14/07/2022
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes