Esteu aquí
"Chocos, calamares..." i antropologia
"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?
Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?
Talleristes:
Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social
Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.
-
Accessible
Cursos relacionats
Dolços del Marroc
Tipus: Cuina
Quan: Del 20/04/2024 al 06/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada
Monogràfic de circ: Ritmes i velocitats en la creació d...
Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2024 al 22/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes