Esteu aquí

Al Prat Igualem

Davant del repte de construir una societat més justa i amb igualtat d’oportunitats de desenvolupament personal i professional, des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat volem situar a l’agenda de les empreses i de l’àmbit econòmic el foment de la igualtat d’oportunitats a través del programa Al Prat Igualem.

Al Prat Igualem neix amb la vocació de sensibilitzar i impulsar les polítiques d’equitat de gènere al teixit empresarial local, esdevenint un servei d’assessorament i acompanyament en la gestió de la perspectiva de gènere i els plans d’igualtat. Al Prat Igualem és una nova línia de treball estratègica de l’Oficina de Polígons d’Activitat Econòmica que compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, destinada a identificar les necessitats de les empreses del territori en aquest àmbit a fi de poder-hi donar resposta i treballar de manera conjunta en la consecució d’una societat més justa.

El marc normatiu contempla que totes les empreses, independentment del nombre de persones treballadores de la seva plantilla, estan obligades a respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats, adoptant mesures que garanteixin la igualtat entre totes les persones així com promoure condicions de treball que evitin l’assetjament. A efectes pràctics, les empreses de més de 50 persones contractades han d’elaborar un pla d’igualtat, on es recullin objectius a mitjà i curt termini així com accions concretes per assolir la igualtat.

Tenim el plaer de convidar-vos a la sessió inicial de presentació del programa Al Prat Igualem que tindrà lloc el dimarts 23 de novembre a les 11 h en format virtual. A la sessió volem presentar-vos aquest nou servei que volem que esdevingui un espai de reflexió i impuls del paper transformador de les empreses en la implantació i promoció de mesures d’igualtat d’oportunitats en el treball.

En el cas que tingueu interès a assistir-hi, podeu fer inscripció a l’enllaç següent:

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA

  • Accessible

Cursos relacionats

Digitalització del teixit empresarial a través de la...

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 21/09/2022 al 16/11/2022
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Comunity Manager

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 28/09/2022 al 30/11/2022
On: Centre de Promoció Econòmica

Inscripcions Obertes

Curs laboral de neteja industrial

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 30/09/2022 al 04/11/2022
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes

Curs d’operador/a de carretons i recepció

Tipus: Laboral i ocupació
Quan: Del 10/10/2022 al 02/11/2022
On: Espai Suport. Serveis Socials d’acompanyament

Inscripcions Obertes