Esteu aquí

Acompanyament del dol a la infància

Qui no ha patit la pèrdua d’un ésser estimat? El més probable és que tots haguem passat per aquesta experiència inevitablement, i pot ser és una de les coses que recordem amb més tristesa o dolor. Mentre seguim buscant la recepta per a la immortalitat, hem d’intentar que la mort sigui el més adaptativa possible, i això es pot complicar especialment quan la persona amb la que hem de tractar aquest tema és un infant, degut a la seva vulnerabilitat i falta d’eines per a comprendre un tema tant complex i alhora poc controlable.

En aquest taller volem abordar les 5 fases que conformen el procés del dol: què impliquen, com detectar-les i com es poden manifestar en els infants. També analitzarem com els nens i nenes elaboren el dol i com entenen la mort segons la seva edat, per tal de donar eines als pares i mares per acompanyar-los en aquests dolorós procés segons l’edat dels seus fills i filles i el moment evolutiu en el que es troben.

Amb Alba Herrera i Ariadna Sureda, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.