Esteu aquí

XV Jornada Tècnica de la 45a Fira Avícola de la Raça Prat: "Circuit curt dels productes agroalimentaris. L'esperit Slow Food"

El dimarts 11 de desembre pel matí tindrà lloc al Centre de Promoció Econòmica la Jornada tècnica de la Fira Avícola, una jornada que aplega a criadors i pagesos del Prat, estudiants de cicle agrari i professionals del sector alimentari.

La jornada d’enguany centra el seu interès en aspectes de la qualitat i millora de la comercialització  dels productes agroalimentaris del camp a la cuina. De la mà d’experts coneixerem experiències com la de Mercat de la Terra Slow Food de Barcelona i també bons exemples del tractament i transformació dels aliments de la I a la V gamma de petits productors i elaboradors  que afegeixen valor als seus productes.

Per acabar podrem veure un vídeo de l’elaboració d’una recepta per part dels restaurants de la xarxa EL PRAT DEGUSTA’L del Prat que dinamitza l’associació Gastronomia i Turisme.

Aquesta jornada s’inscriu dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient de la Generalitat.

Per a més informació: trucar al telèfon 93 478 68 78 o al correu blancogr@elprat.cat.

INSCRIPCIONS ONLINE

  • Accessible

Documents relacionats:

Programa de la jornada (pdf - 934916 bytes)