Esteu aquí

Xics'N'Roll: descobreix Queen

Xics

Xics'n'Roll farà un repàs per la discografia d'una de les bandes més mítiques de la història del rock. Els èxits de Queen sonaran a la Capsa en un format especialment dissenyat pels més petits de la casa. Vine en família a gaudir d’un dels grups més mítics de la història de la música.

Queen va revolucionar el rock tal i com es coneixia, introduint altres sons més simfònics i operístics. Tot allò va marcat un abans i un després. I és que com a resultat, van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història, com “Bohemian Rhapsody”, “Don’t stop me now”, “We will rock you” o “The Show Must Go On”, entre moltes altres. 

Xics’n’Roll ofereix concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentadora/animadora que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

  • Accessible

Activitats relacionades

D'Artacán y los Tres Mosqueterros

Tipus: Cinema
Quan: 19/09/2021
On: Cinema Capri

Tiempo

Tipus: Cinema
Quan: 19/09/2021
On: Cinema Capri