Volumen 1

Mucha Muchacha

Volumen 1 reprén alguns mites universals de la dansa per a reinterpretar-los i veure com es transformen: la Haka neozelandesa de les guerreres maoris, l'assassinat d'una verge en La Consagració de la Primavera o el trànsit col·lectiu del Bolero de Ravel. La peça es construeix a partir de la tensió entre dues forces: el tradicional i el contemporani. Volumen 1 posa en valor diferents situacions humanes aparentment senzilles com el d'un grup d'amigues que canten recordant una cançó, una trucada telefònica que ho canvia tot, una trobada que acaba en celebració, l'ovació d'un gol o una confessió en la intimitat.

Mucha Muchacha és una jove companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l'espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.

Aquest espectacle forma part d’un programa doble que tindrà lloc el 17 de juliol al Pati de L’Artesà, juntament amb l’espectacle Gran finale de Vicente Roldán.

Activitats relacionades