Esteu aquí

Visita guiada a la Unitat Funcional de Mama de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) 2019

Punt de trobada: porta principal de l'Hospital Duran i Reynals (ICO) 

Hora: 16 h

Inscripcions: del 14 al 22 d'octubre, trucant al tel. 93 379 00 50 ext. 5432, de 9 a 13 h o enviant correu electrònic a salut@elprat.cat

Coneixerem la Unitat Funcional de Mama on s'ofereixen els serveis relacionats amb la prevenció i la cura del càncer, des del Programa de detecció precoç de càncer de mama i el consell genètic fins a les cures pal·liatives passant pel diagnòstic a la Unitat de Radiologia, la cirurgia, el tractament i l'abordatge de la malaltia. També es visitarà la Unitat de Radiologia (mamògrafs).

L'any 1996 l'ICO va iniciar la seva activitat a l'Hospital Duran i Reynals com a centre assistencial de referència per al tractament del càncer en l'àmbit d'actuació de la Regió Sanitària Metropolitana Sud. El Programa de Prevenció i Control del Càncer de l’ICO pretén disminuir l’impacte del càncer en la població. Per això fa recerca, avaluació i intervencions en temes de prevenció del càncer, el diagnòstic precoç i la utilització de serveis sanitaris en l’atenció oncològica. Així mateix, elabora material d’informació i d’educació sanitària, i ofereix assessorament a institucions, a professionals i a associacions. L'Institut Català d’Oncològic (ICO) es un centre públic i monogràfic sobre el càncer, que a més de la cura de pacients, aplega programes de prevenció, recerca i formació especialitzada de professionals.

Activitats relacionades

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 25/06/2022
On: CEM Estruch