Esteu aquí

"Umbra + Bulb", amb la Cia. Múcab Dans

"Umbra" és un espectacle interactiu, pluridisciplinar, de dansa, música i interacció multimèdia, que conflueix en un llenguatge visual, poètic i intens. L'espectacle ens parla d'afrontar les pors, de trencar rutines, les constriccions socials, trencar les regles establertes i alliberar el nostre jo oprimit. Vol ser un granet de sorra per a una transformació social, en un món en què ens hem oblidat de mirar, d'escoltar, tocar, sentir i respirar.  "Umbra"  aprofita les possibilitats que proporciona el programari actual per fer créixer l'escena més enllà de les projeccions i els audiovisuals, generant escenografies virtuals en temps real.

"Bulb" és una escenografia luminica i interactiva, un espai escènic on el moviment és font de riquesa amb la idea que els cossos en moviment generen energia. Treballa el moviment en relació a la intensitat de la llum i/o la modulació del so, com a manera visual d'agafar consciència del cos.

La companyia Múcab Dans ha treballat amb diversos col·lectius i aquesta és una mostra del procés que ha resultat del treball conjunt amb el Centre Cívic Ribera Baixa d’El Prat de Llobregat.

Fitxa artística:

Idea i creació: Múcab Dans Company. Coreografia: Yuria Omedis i Toni Mira. Direcció: Toni Mira. Composició musical: Marc Bahamonde. Ballarina: Yuria Omedis

Músic: Joan Laporta. Programació interactiva: Marta Verde, Jordi Salvadó i Joan Laporta. Disseny de llums: Bernat Jansà. Tècnic de llums: Bernat Llunell. Disseny d'escenografia: Santi Cabús. Disseny de vestuari: Elisa Echegaray. Vídeo: Francesc Isern. Fotografia: Xavier Torres Bacchetta

  • Accessible

  • Ludoteca infantil