Esteu aquí

Trobada / taller "In-sanctus?"

Terra de canvi

In-Sanctus? és el projecte seleccionat a la modalitat de Fotografia i Societat de la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021. El projecte, de fotografia digital i amb contingut social, té com a punt de partida una visió feminista i crítica davant la imatge de la dona a la moda i als mitjans. 

Aquest taller s'adreçada a dones i entitats del territori que vulguin participar en aquest procés artístic. 

Mitjançant el plantejament de 7 personatges que parlen de set tipus de violències diferents, les artistes (Susana Vílchez i Vanessa Alami) volen generar un espai de reflexió entre les ciutadanes del Prat: de totes les violències que pateixo com a dona, quina considero que està més present al nostre territori? Aquesta taller constituirà una taula de debat i reflexió que culminarà en l'elecció del tipus de violència que està més present al nostre territori o que genera més interès entre les pratenques. El resultat de l'elecció de la violència seleccionada, donarà lloc a l'inici de la materialització d'aquest projecte artístic. Aquí podeu trobar l'enllaç a l'enquesta prèvia al taller.  

Es realitza en el marc de la 18 Trobada de Dones del Prat. Per qüestions de seguretat i control de l'aforament, serà necessària la inscripció prèvia, es podrà fer a partir del 2 de setembre. Per més informació adreçar-se a dones@elprat.cat i/o ccjardinspau@elprat.cat 

  • Accessible

Activitats relacionades

Donació de sang i plasma

Tipus: Proposta
Quan: 27/09/2023
On: CEM Estruch

Estètica insostenible. Pintem carbasses

Tipus: Proposta
Quan: 28/09/2023 de 17:00 a 19:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Obertes