Esteu aquí

Terra de canvi, projecte guanyador de la beca /UNZIP 'Art al barri'

Terra de canvi

‘Terra de canvi’ és el projecte guanyador de la modalitat “Art al barri” de la Beca d’Unzip d’enguany. És un projecte interdisciplinari que barreja l’art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura. Busca compatir i col·lectivitzar sabers i pràctiques de resiliència per sensibilitzar-nos amb el món vegetal, fomentant pràctiques comunitàries de salut i benestar. Des d’una mirada etnobotànica participativa, es vol generar un viver de plantes medicinals que es recollirà amb un herbari tèxtil.

Adreçada a dones del territori que tinguin ganes de fer xarxa i comunitat a partir del coneixement de les plantes del nostre entorn i les seves propietats medicinals, i/o a dones que tinguin coneixements previs en art tèxtil.

A la primera fase del projecte ens aproparem a les plantes. Es posarà en comú coneixements i pràctiques amb relació a les plantes per regular el cicle i alleujar el malestar menstrual, plantes per la menopausia, les inflamacions vaginals, la fertilitat, la higiene íntima...