Esteu aquí

Tarda Jove Digital: Si m'estima, em donarà el seu password?

tarda jove

Les Tardes Joves són un espai de trobada als centres cívics de la ciutat on els i les joves a partir de 12 anys podeu gaudir de jocs de taula, manualitats, cultura digital, cuina... Nosaltres us proposarem algunes activitats però volem sentir les vostres idees per poder construir aquestes tardes entre totes. 

Les Tardes Joves es realitzen:

  • Dimarts – C.C Jardins de la Pau
  • Dimecres - C.C Palmira Domènech
  • Dijous – C.C Sant Jordi-Ribera Baixa
  • Divendres – El Lloro

 

Aquesta setmana farem una Tarda Jove Digital: Les (ja no tant) noves tecnologies han suposat un gran canvi en la nostra forma de relacionar-nos, ens han aportat coses molt positives però també d'altres que no ho són tant. Entre elles han possibilitat noves formes de control i violència a les relacions. 

És normal que si som parella mirem el telèfon de l'altre? O que li donem la nostra contrasenya? Com lliguem a les xarxes socials? Quines imatges i continguts enviem? És normal que em facin aquests comentaris? 

El 19 de març farem un taller participatiu de la mà de la cooperativa Candela on abordarem tots aquests temes i molts més sobre com ens relacionem a través de les noves tecnologies. Tot plegat per continuar construint un camí cap a les relacions lliures de violències.

 

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l’equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l’equipament s’adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn a les dones.

  • Accessible