Esteu aquí

Tarda jove al Ribera: Vídeos En Femení

tarda jove

Les Tardes Joves són un espai de trobada als centres cívics de la ciutat on els i les joves a partir de 12 anys podeu gaudir de jocs de taula, manualitats, cultura digital, cuina... Nosaltres us proposarem algunes activitats però volem sentir les vostres idees per poder construir aquestes tardes entre totes. 

Les Tardes Joves es realitzen:

  • Dimarts – C.C Jardins de la Pau
  • Dimecres - C.C Palmira Domènech
  • Dijous – C.C Sant Jordi-Ribera Baixa
  • Divendres – El Lloro

El dijous 12 de març encenem projector, pantalla i fiquem les crispetes al microones. Dedicarem la tarda a veure vídeos que parlin sobre feminismes, sexualitats i gènere i debatrem sobre el tema. Tens alguna proposta? Hi ha alguna sèrie que vulguis comentar? T'ha parlat d'algun curt o documental interessant? Vine a les tardes joves i fes-nos arribar la teva proposta! Volem que els vídeos que veiem surtin de les vostres propostes.

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups que conviuen a l'equipament ofereix una programació especial dins el cicle En Femení. Durant tot el mes de març, les entitats i activitats habituals de l'equipament s'adapten a temàtiques de gènere, oferint també noves propostes per endinsar-nos en la reflexió entorn de les dones.

  • Accessible